Полемике у вези са наступима српских народњака у Хрватској вечита су тема, упркос томе што Александра Пријовић пуни 5 загребачких Арена, а још једна у низу ничим изазваних "забрана" концерата фолк извођача стигла је у Бенковац где су организатори отказали концерт Гоге Секулић.

Фото: АТА имагес

 

 

Како преноси загребачки Вечерњи лист, наступ је требало да се одржи 14. октобра, али су организатори само два дана пред заказано гостовање на свом Инстаграм профилу објавили обавештење о отказивању.

- На велику жалост нас као организатора и великог броја заинтересоване публике, упркос попуњености капацитета данима пре, обавештавамо Вас како смо приморани да откажемо концерт Гоге Секулић заказан за 14. октобар. Уважавајући ставове и мишљења дела становника града Бенковца, те због неслагања с нашим избором извођача, морали смо донети ову тешку одлуку. Захваљујемо на разумевању, а ми настављамо даље с нашим зимским програмом забаве. Више информација ускоро! - написали су организатори, а преноси овај хрватски дневник.

Фото: АТА имагес

 

 

Организатори су додали и да сви који су већ купили карте могу да их и врате. Након тога, на Инстаграму се огласила и сама певачица у коментарима објаве, који су потом уклоњени.

- Ова одлука је мене и моје сараднике јако растужила! Посебно што годинама уназад наступам у Хрватској где сам увек добро дошла и где волим доћи и где ћу увек ићи. Као што су у Србији хрватски извођачи добро дочекани увек, баш зато град Бенковац да би напредовао мора нажалост надјачати догађаје за будућност наше деце, а не враћати се уназад и стварати неугодне ситуације. Много пријатеља имам у Хрватској које волим и поштујем, а посебно своју публику - поручила је Гога.

БОНУС ВИДЕО: