Велика прашина подигла се у јавности поводом интервјуа за хрватске медије који је Александра Пријовић дала пред концерте у загребачкој "Арени".

Делу јавности је засметао део када је изјавила како јој смета када је опишу као "српску певачицу" и како сматра да она "није само то", него да је свачија.

- С обзиром да се све ово догађа у Хрватској, морам признати да некако… Ја сам ипак одрасла овде. Мислим да су људи који су упознати с тиме – јако поносни на мене. Поготово они што су ишли са мном у школу и дружили се. Кад негде прочитам 'српска певачица'… Ја нисам само то, свачија сам. Не волим рећи да сам било чија, али сам певачица свих и волим све - истакла је фолкерка у поменутој изјави (комплетан интервју који је Александра Пријовић дала за хрватске медије можете прочитати на ОВОМ линку).

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је потом и појаснила шта је тачно мислила тим речима, напомињући да је цитат "у потпуности извучен из контекста" и како "сви знају да је она Српкиња одрасла у Хрватској".

- Жао ми је што је порука заједништва и љубави пренесена лоше. Никада се не одричем свог. Знам да ћете ме разумети - написала је Александра Пријовић на Инстаграму, а њену комплетну поруку прочитајте кликом ОВДЕ.

Међутим, исти онај део јавности коме је засметао интервју српске фолкерке за Хрвате, не престаје да коментарише исти тај текст.

Фото: АТА имагес

 

 

У ред изреволтираних стала је, а потом брзински иступила, и њена колегиница по вокацији - Јелена Карлеуша.

Чинило се да између њих постоји нетрпељивост и пре Пријовићкиних концерата у Београду, њих две су потом гасиле тај жар који је тињао, а сада је јасно да где има дима има и ватре.

Фото: АТА имагес

 

 

ЈК се огласила на Инстаграму и кроз похвалу Драгани Мирковић провукла и критику других певача (али се чини да је та порука адресирана само на адресу Александре Пријовић).

Одмах потом је објавила још један стори који је убро и - обрисала.

Уз цитат поменутог Пријиног интервјуа за хрватске медије и дела у ком говори о термину "српска певачица", Карлеуша је упутила директну критику и својој колегиници, али и - њеној публици.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Заслужили сте ово - речи су ЈК.

Још једна певачица на "црној листи" Карлеуше, а како ће се сукоб одвијати остаје нам да видимо. Чини се да наставци тек следе и да их неће мањкати...

БОНУС ВИДЕО: