- Обустава сарадње траје од пре лета - појаснио је Десингерица.

Репер је открио и када је датум последњег наступа са Пљугицом.

- Неки датум нашег разилажења је 15. јануар. Тада ће се наступи одвојити, настављамо са соло каријером. Што се тиче мојих песама, ништа се не мења, све остаје исто- започео је Деспић, па открио када је дошло до удаљивања:

- Неке ствари су између нас речене још пре неколико месеци, само што наступамо до 15. јануара и то је то. Проблеми су се дешавали још током лета, али дечко има неке друге људе који га саветују, тако је изабрао. Надам се да се прича о разилажењу вечерас завршава. Кренуо је на неку другу страну, занимаће ме како ће то изгледати - наставио је Десингерица: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/драгомирдеспиц_десигн

 

- Менаџмент нам је исти. Постоје неки договори који треба да се испоштују, али се нису испоштовали зарад неких прегледа. Имамо коректан менаџмент и разумеју ствари, добро да није дошло до неког већег конфликта због неиспоштованог договора.

Он је потом открио и да није у контакту са Пљугицом, али да му жели сву срећу у каријери. 

- Желим му сву срећу у каријери. Ја сам се цело лето нервирао, изгорео, зарад неког боље сутра, али сам само испао будала. Чему то да продаш некога зарад прегледа? Сви су ми на почетку питали шта ће ти он, али мени је било драго да је неко тада био љубоморан на наш успех - рекао је репер, па коначно открио прави разлог прекида сарадње са Пљугицом:

- Разлог прекида сарадње је само он, ништа друго. Кад је требао да се да највећи гас, он је повукао ручну. После тога нека разочарања која су приватна и не желим о томе причати. Киван сам и бесан на њега, зато што ми је много значио - завршио је Десингерица, а на тренутак се чинило и да су му засијале очи од суза док је објашњавао све ово.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: