Сестре су изјавиле да су пре неколико месеци Бекија пронашле на улици, бринуле о њему, а због њиховог посла нису више могле да га остављају самог у стану. Зато су решиле да га оставе у азил. 

После таквог чина, бројне славне личности су их осудиле. 

Оне су се сада захвалиле онима који су им упутили речи подршке:

- Хвала на подршци свим добрим људима. Нама је било битно да се ми уверимо да му је тамо лепо и то смо и виделе. У стану није био срећан. Буквално сваки пут кад га минимално оставимо, вратимо се и он буде сав задихан, буквално доживи нервни слом. Када смо га први пут код деке оставиле у дворишту виделе смо колико је био срећан. И нико није познавао Бекија, не знају шта му прија, а шта не, а причају о њему. Нико није чувао њега и не зна ништа о њему, а умеју да коментаришу и осуђују. Где је све био, немају појма... Нас две спавамо мирно и спокојно - написале су сада, али то им није помгло да зауставе негативне коментаре: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/fitness.bliznakinje

 

Због њиховог потеза огласила се и Бресквица која је истакла да треба да их буде срамота, али да ће она свакако отићи до азила и однети потребне ствари како би пси који се тамо налазе живели у бољим условима. 

БОНУС ВИДЕО: