Прослављени српски глумац Лазар Ристовски многе је изненадио када се након 42 године брака растао од супруге, глумице Данице Ристовски. Премда су њих двоје деловали као складан пар који одолева годинама и искушењима, њих двоје су прошле године објавили да је њиховом заједничком путовању у својству пара дошао крај.

Фото: О.Радошевић

 

 

Међутим, Лазар Ристовски сада је признао да има нову девојку - и то какву!

Наиме, његово срце освојила је лепа и млада глумица Аница Лазић, која је од њега млађа неколико деценија, а, баш како кажу, љубав се не може сакрити.

 

 

- Истина је, заједно смо. Не бих ништа више додавао. Аницу сам упознао много касније и нема никакве везе са разводом. Хвала вам - рекао је Лазар за Блиц.

Аница Лазић је глумица, која је, управо с Лазаром, глумила у остварењу "Дрим Тим", а сада и у серији "Попадија". Она снима филм "Руски конзул", а према подацима с њених друштвених мрежа, студирала је психологију у Италији, тачније, у Падови.

 

 

Осим тога, она је завршила једну београдску гимназију, као и музичку школу, па се чини да је Аница вишеструко талентована за уметност.

Она је снимила до сада и неколико телевизијских, као и Јутјуб реклама, па би се рекло да је активна и присутна у свим сферама јавног света. Уз то, краси је права природна лепота.

 

 

С Лазаром је до сада објавила само једну фотографију, са снимања "Дрим тима", а тада се није дало наслутити да су њих двоје постали приватно љубавни пар.

БОНУС ВИДЕО: