Мирко је гостовао у једној емисији, те се осврнуо на свој љубавни живот. Хармоникаш се женио три пута, а открио је да ли је имао љубавнице.

Фото: Јутјуб принтскрин/Happy TV

 

- Па, добро. Дешавало се... Сад баш да их именујем нећу, али поздравићу Злату Петровић рецимо - одговорио је Мирко у једној емисији, па додао:

- Она је сада пријатељица моје супруге. Она је фаца, воли моју супругу Силвију, Гоцу Божиновску и Ванесу Шокчић. Она је такав лик, када сам имао несрећан случај са ногом она је прва дошла код мене кући, донела две торбе воћа и поврћа и ставила 500 евра на сто. Ја кажем имам паре, не треба, она ми каже нека се нађе. Она се зеза са мојом женом, Злата је нормалан лик, није будала, а имао сам и будале које сам одбацио из свог живота. Оне су биле са мном само да се хвале да су биле са мном.

Фото: АТА имагес

 

Мирко је испричао и како се угасила љубав са Златом Петровић, која му је, како је једном приком истакао, била највећа љубав.

- То је трајало осам, девет месеци и то је то. Љубав док траје, ја сам живео и живим у браку док волим. Живим у браку док волим. Моју супругу Силвију највише волим. Са Јасном сам остао добар јер имам сина са њом, Александра. Прва супруга Љиља сада живи у Француској, са њом сам такође добар, имам сина Владимира са њом, то нас веже. Ми смо нормални и треба да функционишемо. Код ових млађих то не пије воду и ту је грешка, ти мораш да имаш на окупу, ја сам једном славио рођендан и окупио сам све жене и децу и на челу стола Мирко Кодић - испричао је он за домаће медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".