Sestre su izjavile da su pre nekoliko meseci Bekija pronašle na ulici, brinule o njemu, a zbog njihovog posla nisu više mogle da ga ostavljaju samog u stanu. Zato su rešile da ga ostave u azil. 

Posle takvog čina, brojne slavne ličnosti su ih osudile. 

One su se sada zahvalile onima koji su im uputili reči podrške:

- Hvala na podršci svim dobrim ljudima. Nama je bilo bitno da se mi uverimo da mu je tamo lepo i to smo i videle. U stanu nije bio srećan. Bukvalno svaki put kad ga minimalno ostavimo, vratimo se i on bude sav zadihan, bukvalno doživi nervni slom. Kada smo ga prvi put kod deke ostavile u dvorištu videle smo koliko je bio srećan. I niko nije poznavao Bekija, ne znaju šta mu prija, a šta ne, a pričaju o njemu. Niko nije čuvao njega i ne zna ništa o njemu, a umeju da komentarišu i osuđuju. Gde je sve bio, nemaju pojma... Nas dve spavamo mirno i spokojno - napisale su sada, ali to im nije pomglo da zaustave negativne komentare: 

Foto: Printskrin/Instagram/fitness.bliznakinje

 

Zbog njihovog poteza oglasila se i Breskvica koja je istakla da treba da ih bude sramota, ali da će ona svakako otići do azila i odneti potrebne stvari kako bi psi koji se tamo nalaze živeli u boljim uslovima. 

BONUS VIDEO: