Певач Ацо Пејовић оженио се врло млад, а то га није  спречило да оствари један од најуспешнијих бракова на естради: 

- Имао сам више среће него памети. Ја сам до те године прошао много тога, што можда моја генерација у то време није. Путовао сам, нагледао се свега и свачега и онда сам у тим годинама пожелео да имам нешто поред себе, некога ко ће да ме воли. Ми смо седам дана били у вези и узели се, и ево већ 20 и кусур година смо заједно. Ми смо све ове године једно друго упознавали - рекао је Пејовић једном приликом.

Оно што се и данас препричава је Ацино кашњење на сопствено венчање: 

 -Јесте, закаснио сам на своје венчање. Шетали су испред општине онако сви, ја сам био на Златибору, свирао сам, тезга је била.

Како певач каже, у кући је Биљана газда, она се стара о свему: 

- На њеним плећима је све. Ја тако гледам и мислим да је тако. Код мене је жена газда. Заједно смо одрастали, мењали једно друго, подржавали се, сазревали. Тако смо, заједно, постајали људи. Можда ме је комбинација њене љубави, моје музике и досадашњег животног искуства, заправо, издефинисала као човека. Саткан сам од емоције, реалног живота и називања ствари правим именом - рекао је он раније и додао:
 

- Породица ми је апсолутно на првом месту. Биљана је мој највећи ослонац и најбоље ме разуме. Уз њу сам успео да останем нормалан и створим здраву породицу. Поносан сам на супругу, која је уз бригу о кући и подизање деце успела и да изгради каријеру. Она је поред мене завршила факултет, магистрирала и докторирала - причао је Ацо.

На питање да ли је размишљао о разводу, одговорио је:

- Тога неће бити док сам при овој памети. Имам диван брак и дивну жену, не размишљам о томе... Пу пу, да се померим с места.

Најтежи тренутак је био када се Биљана разболела, тада се молио да га не остави: 

- У досадашњем животу нисам имао тежу ситуацију од те, то је био најгори тренутак у мом животу. Знао сам да се завучем у собу и да из свег гласа вриштим и плачем да ме Биља не оставља и молио Бога да се опорави - присетио се једном приликом певач, а Биљана се, срећом, у потпуности опоравила.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: