Pevač Aco Pejović oženio se vrlo mlad, a to ga nije  sprečilo da ostvari jedan od najuspešnijih brakova na estradi: 

- Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vreme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se, i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali - rekao je Pejović jednom prilikom.

Ono što se i danas prepričava je Acino kašnjenje na sopstveno venčanje: 

 -Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Šetali su ispred opštine onako svi, ja sam bio na Zlatiboru, svirao sam, tezga je bila.

Kako pevač kaže, u kući je Biljana gazda, ona se stara o svemu: 

- Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda. Zajedno smo odrastali, menjali jedno drugo, podržavali se, sazrevali. Tako smo, zajedno, postajali ljudi. Možda me je kombinacija njene ljubavi, moje muzike i dosadašnjeg životnog iskustva, zapravo, izdefinisala kao čoveka. Satkan sam od emocije, realnog života i nazivanja stvari pravim imenom - rekao je on ranije i dodao:
 

- Porodica mi je apsolutno na prvom mestu. Biljana je moj najveći oslonac i najbolje me razume. Uz nju sam uspeo da ostanem normalan i stvorim zdravu porodicu. Ponosan sam na suprugu, koja je uz brigu o kući i podizanje dece uspela i da izgradi karijeru. Ona je pored mene završila fakultet, magistrirala i doktorirala - pričao je Aco.

Na pitanje da li je razmišljao o razvodu, odgovorio je:

- Toga neće biti dok sam pri ovoj pameti. Imam divan brak i divnu ženu, ne razmišljam o tome... Pu pu, da se pomerim s mesta.

Najteži trenutak je bio kada se Biljana razbolela, tada se molio da ga ne ostavi: 

- U dosadašnjem životu nisam imao težu situaciju od te, to je bio najgori trenutak u mom životu. Znao sam da se zavučem u sobu i da iz sveg glasa vrištim i plačem da me Bilja ne ostavlja i molio Boga da se oporavi - prisetio se jednom prilikom pevač, a Biljana se, srećom, u potpunosti oporavila.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: