Глумица Весна Пећанац већ дуже време живи на рубу егзистенције и готово да немамо прилику да је видимо у јавности.

Она се сада појавила у Народном позоришту, али не тако лепим поводом.

Пећанац је дошла на комеморацију редитељу Јагошу Марковићу у сакоу и кошуљи, а ово је уједно и њено прво појављивање у јавности после дужег времена.

Фото: АТА имагес

 

 

Весна Пећанац се данас храни у народној кухињи у Немањиној 31, а недавно је отворила душу о свом тешком животу и открила кад су почеле њене патње.

 Имала сам проблема, неке сам решавала, али нисам успевала да решим све. Гладовала сам. Одлично је гладовати, то је много добра ствар. Једеш мање, али дуго жваћеш - казала је на почетку глумица Весна Пећанац, позната по улогама у "Отписанима", "Другој Жикиној династији", "Смрти господина Голуже".

- Још 2006. године у Земуну нисам имала струје, воде, прокишњавало је све. Била сам у депресији због смрти оца, мајке и мужа. Кад сам дошла у кухињу дешавало се свашта. Да не стигнем да узмем за децу и себе храну, па да запослени неће да ми дају. Једноставно неће, жена која ради у кухињи ми не да, ја одем иза, на крају радног времена, она ми каже: "Не може". Нисам могла да верујем кад сам то доживела - рекла је тада глумица за "Око магазин".

- Ово што је мене снашло може свима да се деси. Таква су времена и иду таква времена да свима ово може да се деси. Треба ићи напред, наћи свој правац - закључила је Весна Пећанац.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".