Млада глумица Ивана Зечевић публици се представила улогама у серијама које је публика оберучке прихватила.

Своје глумачко умеће показала је у серијама "Група" и "У клинчу", а домаћа публика сада је у прилици да је види и у улози Тее у наставку култног филма "Муње".

Осим због улога које су јој савршено легле Ивана је у једном тренутку јавности постала интересантна и због љубави са колегом, Павлом Менсуром.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

 

Њихова искрена љубавна прича трајала је две године. Довољно им је било само да су заједно, друго ништа нису тражили. Како су медији писали, Ивана и Павле су живели заједно у малом студентском стану и нису марили за приче.

- Волимо да трошимо паре на добру клопу, али све је исто као и раније - рекла је млада глумица пре неколико месеци.

Фото: АТА имагес

 

Уживали су у сваком тренутку проведеном заједно, али се чини да су били премлади да би та љубав била она која је за цео живот. Њихови путеви су се након 2 године разишли и свако је потражио срећу на другој страни.

Павле је упознао лепу певачицу групе "Хуррицане" Ксенију Кнежевић с којом се спекулисало да је упловио у везу, а Ивана се посветила глуми и о свом приватном животу није говорила. 

Веза са Ксенијом такође није опстала, већ је млади глумац Павле Менсур срећу потражио поред лепе водитељке Настасије Стошић, с којом се недавно верио.

Ивана није говорила о љубавима и приватном животу јавно, па није познато да ли је и она пронашла новог емотивног партнера или ужива у самоћи и труди се да живот живи пуним плућима. 

(Glosy)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".