Кошаркаш Бориша Симанић доживео је невероватно тешку повреду на једној утакмици наше репрезентације у Манили, после које су лекари морали да му одстарне бубрег.

Фото: Профимедиа

 

 

Наши репрезентативци су му пружили безрезервну подршку, исто као и сви у земљи, а и Бориша је путем поруке из болнице бодрио своје другове из екипе. 

Добио је највеће овације на дочеку сребрних кошаркаша и Новака Ђоковића испред Скупштине, исто као и јуче у Арени на утакмици Црвене звезде. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Simanic (@anja_simanic)

 

Велика подршка Бориши Симанићу у тешким тренуцима, док је лежао у болници у Манили, као и у целом животу је његова сестра - Ања Симанић. 

Ања је, док је смо сви још били забринути за стање овог сјајног спортисте, изразила велику захвалност доктору кошаркашке репрезентацје Србије - Гаги Радовановићу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Simanic (@anja_simanic)

 

- Професоре, моја породица и ја никада нећемо моћи довољно да Вам се захвалимо за оно што сте урадили за мог брата! Спасили сте му живот, Ви сте наш херој - написала је тада Ања, којој је пао велики камен са срца када је сазнала да јој се брат опоравља од ове хорор повреде. 

Ања је неко ко је Бориши велики ослонац у животу од малих ногу. По заједничким фотографијама на Инстаграму се може видети да је љубав између њих двоје велика и снажна. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Simanic (@anja_simanic)

 

Кад им обавезе дозовљавају ишли су на заједничка путовања, а колико се воле најбоље илустрије и хештаг уз који је лепа Ања делила фотографије са Боришом. 

- Ко се воли највише? Брат - уз слике са братом, на којима су углавном загрљени, је написала Ања. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Simanic (@anja_simanic)

 

Ањи није страно ни да дође на утакмицу да бодри и навија за брата, па смо могли видети и такве тренутке на њеном профилу. 

Иначе, Ања је и веома образована и бави се једним јако одговорним занимањем. Она је, како јој пише на профилу, магистар фармације. 

БОНУС ВИДЕО: