Откако се Рада Манојловић појавила на јавној сцени, у њеном животу била су три мушкарца, о којима се надугачко и нашироко писало. Први је био Милан Станковић, потом Момир Гајић, а затим Харис Берковић.

Фото: АТА имагес

 

 

Док је са двојицом колега остала у добрим односима, са спортским менаџером љубавни крах био је буран, а бивши дечко Раде Манојловић Момир Гајић понизио ју је као нико у каријери.

 
 

Када је током везе с Миланом Станковићем Рада признала да ју је освојио други мушкарац, реч је била управо о Момиру Гајићу, с којим је певачица раскинула трогодишњу везу 2015. године.

- Рада је доказ да не треба бити са певачицом - рекао је тада бивши дечко Раде Манојловић.

Фото: АТА имагес

 

 

На ове речи Рада није остала имуна, изнела је тада да је за њу њен бивши партнер мртав и да не жели да му даје на значају у медијима, осврнувши се на то да је његова сестра никада није прихватила зато што је фолк певачица са села.

Такве наводе својевремено је демантовао Момиров отац, истакавши да о ради мисли све најлепше. Ипак, Рада никада није себи опростила што је однос с Миланом угрозила због Момира.

Фото: Фејсбук принтскрин/Невена Гајиц

 

 

Данас је Момир у срећном браку с Невеном Нинковић, с којом живи на Флориди, где ради као кошаркашки менаџер. Рада је, с друге стране, слободна, након што је пре око годину дана на везу с Харисом ставила тачку.

БОНУС ВИДЕО: