Otkako se Rada Manojlović pojavila na javnoj sceni, u njenom životu bila su tri muškarca, o kojima se nadugačko i naširoko pisalo. Prvi je bio Milan Stanković, potom Momir Gajić, a zatim Haris Berković.

Foto: ATA images

 

 

Dok je sa dvojicom kolega ostala u dobrim odnosima, sa sportskim menadžerom ljubavni krah bio je buran, a bivši dečko Rade Manojlović Momir Gajić ponizio ju je kao niko u karijeri.

 
 

Kada je tokom veze s Milanom Stankovićem Rada priznala da ju je osvojio drugi muškarac, reč je bila upravo o Momiru Gajiću, s kojim je pevačica raskinula trogodišnju vezu 2015. godine.

- Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom - rekao je tada bivši dečko Rade Manojlović.

Foto: ATA images

 

 

Na ove reči Rada nije ostala imuna, iznela je tada da je za nju njen bivši partner mrtav i da ne želi da mu daje na značaju u medijima, osvrnuvši se na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pevačica sa sela.

Takve navode svojevremeno je demantovao Momirov otac, istakavši da o radi misli sve najlepše. Ipak, Rada nikada nije sebi oprostila što je odnos s Milanom ugrozila zbog Momira.

Foto: Fejsbuk printskrin/Nevena Gajic

 

 

Danas je Momir u srećnom braku s Nevenom Ninković, s kojom živi na Floridi, gde radi kao košarkaški menadžer. Rada je, s druge strane, slobodna, nakon što je pre oko godinu dana na vezu s Harisom stavila tačku.

BONUS VIDEO: