Десимир Станојевић иза себе оставио је многе улоге, а сви га памте као Вукашина Голубовића у серији "Срећни људи".

Фото: Милена Анђела

 

 

Међутим, мало ко зна да је његова наследница Нина у браку са глумцем Зораном Ћосићем, који је са Десимиром играо у поменутој серији, коју су сви обожавали.

- Имао сам срећу да је мој први зет, Нинин муж, Зоран Ћосић, мој колега глумац. Од првог дана имали смо о чему да причамо, а да ја не будем строги отац, а он уплашени зет. Моје искуство са тастом, који је био строг и послован, а ја млад и зелен учинио је да будем другачији. Мој таст је и два дана пред свадбу тражио да Нада дође кући у девет увече. Првих двадесет пет година нашег брака протекло је као озбиљан таст и неозбиљан зет. Сада, после 36 година брака, дошли смо до добрих фамилијарних односа – рекао је Десимир давно, а био је и разлог њиховог помирења.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Cosic (@cosicnina)

- Између Нине и Зорана је чак у једном тренутку и дошло до прекида забављања. У то време нам је била слава, па сам Ћолета, као свог колегу, позвао на славу. Нина за то није знала. Није прошло ни пет дана, а они су се помирили, а за два месеца већ су почели да живе заједно - истакао је Десимир тада.

Нина и Зоран су 2003. године добили ћерку Наталију.

БОНУС ВИДЕО: