Ретроградна активност више планета после неколико месеци коначно јењава, а Вага нам доноси баланс. Међутим, небо неће бити мирно јер нас чекају важни транзити у октобру…

Астролошки месец октобар почење шармантном енергијом владавине Ваге, која инспирише свакога да пригрли друштвену страну своје личности и ојача везе с другима.

Само тако ће се решити сукоби који нарушавају унутрашњи мир.

Како месец буде одмицао, тако ће се интензитет ове енергије појачавати, а у октобру нас чека неколико важних астролошких догађаја.

Фото: Профимедиа

 

 

 4. октобар – Меркур улази у Вагу

У првим недељама октобра владаће равнотежа сезоне Ваге и биће наглашена партнерства, хармонија и проналажење лепоте и симетрије.

Моћ овог знака Зодијака биће посебно јака од 4. октобра, када се сунцу у овом знаку придружује Меркур, што ће помоћи да изгладите неке проблеме у односима, измерите предности и недостатке неких одлука које треба да доносете и балансирате успешно.

Фото: Профимедиа

 

 

9. октобар – Венера улази у Девицу

Венера је од 5. јуна у живахном знаку Лава, а то је необично дуго задржавање планете љубави, а сада је време да се она помери и уђе у Девицу. То ће нам донети приземљење, практичност и много једноставности у односима.

Уместо блиставих испољавања наклоности и поклона, имаћемо суштинске знакове љубави, оно што заиста значи.

11. октобар – Марс у Шкорпији

Црвена планета осећа се посебно моћно у дубоким мистериозним таласима воденог знака Шкорпије, а можете да очекујете да ће вам либидо бити израженији, да ћете бити оштрији када треба да донесете одлуку, а можда ћете осећати већу жеђ да дођете до моћи.

 

14. октобар – Помрачење месеца

Фото: Профимедиа

 

 

Сунце и месец ће се поравнати у Ваги, формирајући интензивно, али врло исцељујуће помрачење младог месеца. Оно означава нови почетак и захтева да прихватимо да се неке ствари завршавају, а после свега ћете се осетити ослобођено.

23. октобар – Сунце улази у Шкорпију

Од 23. октобра, Марсу ће се сунце придружити у Шкорпији, што значи да ће емоционални интензитет бити у првом плану и може нас инспирисати да копамо дубље испод површине да бисмо се суочили са својим страховима. За трансформацију је потребна храброст, а енергија Шкорпије то без сумње пружа!

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".