"Нашли смо Вида. Хвала свима који су мислили добро, молили се и помогли или желели да помогну. Сада је најпотребније да му будемо подршка и да будемо ту за њега. Све ово је био један глуп начин да се скрене пажња. Молим вас, нађите му се, јер мисли да је сам на свету. Хвала вам, драги људи!“, написала је његова мајка Ана Врбашки на Фејсбуку.

Он је нестао у ноћи између уторка и среде око један сат после поноћи у Новом Саду на Београдском кеју.

Његова мајка је претходно објавила да се њен син вероватно крије негде на Фрушкој гори у намери да себи одузме живот.

- Драги људи, највероватније је да је Вид негде на Фрушкој гори и да се шћућурио у неком кутку, не пије воду и не једе, са идејом да тако себи одузме живот. Не питајте ме како смо ово закључили. Имамо још један, данашњи дан да га нађемо. Сви који желе да га траже, помоћи ће. Ми ћемо свакако организовати сопствену потрагу, још увек не знамо детаље, сада се организујемо. Хвала вам свима на помоћи - написала је забринута мајка на свом фејсбук профилу.

Породица је раније упутила апел грађанима да уколико имају било какве информације у вези са Видовим нестанком да се јаве најближој полицијској станици.

Подсетимо, Вид је син познатог Тиктокера Марка Дињашког, који се представља на популарној платформи под именом "алицеинwондербандсербиа" и снима виралне клипове о екологији.

БОНУС ВИДЕО: