Убијени дечак тринаестогодишњак и његов убица (13) били су најбољи другови. Њих двојица су се данас око 11 сати посвађала у дворишту, а сукоб су наставили у поткровљу куће осумњиченог дечака убице, где је насмрт избо друга.

Комшика Х.К. објаснила је за Курир како се догодила јутрошња трагедија у Нишкој Бањи. Наиме, мештани бање су изузетно потресени. Око школе се виђају невероватне слике да родитељи долазе и грле и своју и туђу децу. Неки родитељи и старији мештани видно у сузама љубе своју децу испред школе.

- Они су најбољи другари. Дечак је јединац и потиче из врло респектабилне породице. Нападач је мало проблематичан, често је носио нож. Без обзира на све то, они су били најбољи другари и понекада су спаринговали. Јутрос је прво запомагала бака једна одавде комшика.

Она је викала "у помоћ", онда је ту изашао дека један, али и момак који је смртно повредио дечака. Он се тетурао и пао на асфалт, тад је неко звао и Хитну помоћ. Онда је тај дека ушао у кућу и затекао много трагова крви, локве су биле по поду и бетону. Они су се тукли изгледа с приземља, па се крваво завршила туча на тавану на поткровљу. Дечака је затекао у локви крви - прича ова комшиница.

Она каже да не може ни да претпостави који је мотив овог убиства. Каже да су неки рекли да је све почело око споречкавања око неке баналне ствари.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: