"Našli smo Vida. Hvala svima koji su mislili dobro, molili se i pomogli ili želeli da pomognu. Sada je najpotrebnije da mu budemo podrška i da budemo tu za njega. Sve ovo je bio jedan glup način da se skrene pažnja. Molim vas, nađite mu se, jer misli da je sam na svetu. Hvala vam, dragi ljudi!“, napisala je njegova majka Ana Vrbaški na Fejsbuku.

On je nestao u noći između utorka i srede oko jedan sat posle ponoći u Novom Sadu na Beogradskom keju.

NJegova majka je prethodno objavila da se njen sin verovatno krije negde na Fruškoj gori u nameri da sebi oduzme život.

- Dragi ljudi, najverovatnije je da je Vid negde na Fruškoj gori i da se šćućurio u nekom kutku, ne pije vodu i ne jede, sa idejom da tako sebi oduzme život. Ne pitajte me kako smo ovo zaključili. Imamo još jedan, današnji dan da ga nađemo. Svi koji žele da ga traže, pomoći će. Mi ćemo svakako organizovati sopstvenu potragu, još uvek ne znamo detalje, sada se organizujemo. Hvala vam svima na pomoći - napisala je zabrinuta majka na svom fejsbuk profilu.

Porodica je ranije uputila apel građanima da ukoliko imaju bilo kakve informacije u vezi sa Vidovim nestankom da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Podsetimo, Vid je sin poznatog Tiktokera Marka Dinjaškog, koji se predstavlja na popularnoj platformi pod imenom "aliceinwonderbandserbia" i snima viralne klipove o ekologiji.

BONUS VIDEO: