Ovog meseca, tri horoskopska znaka moraće da se suoče sa svojom prošlošću, otvara im se prilika da se suoče sa svojim greškama i krenu na put isceljenja i samootkrivanja.

Foto: Profimedia

 

 

Ribe

Ovog meseca kod Riba će se verovatno pojaviti razmišljanja o pomirenju s bivšim partnerom, ali ne u kontekstu obnavljanja dugotrajne romantične veze. Umesto toga, želja vam je da obnovite nekad cenjeno prijateljstvo koje je postojalo između vas dvoje. Čežnja za pomirenjem nadilazi romantična osećanja.

Ono što vam zaista nedostaje su obogaćujući razgovori i duboke veze koje su nekad definisale vašu vezu, izgrađenu na jednostavnom, ali moćnom međusobnom razumevanju. Ako se odlučite za prvi korak prema pomirenju, ključno je prepoznati da su otvorenost i iskrenost ključni za ponovno uspostavljanje veze. Pristupite ovom pitanju s jasnoćom i svrhom. Odredite koje aspekte odnosa vredi dalje razvijati i preduzmite promišljene korake prema tim ciljevima. Komunikacija će poslužiti kao kamen temeljac ovog putovanja.

Foto: Profimedia

 

 

Transparentno izrazite prava osećanja i jasno iskomunicirajte svoje namere. Kada se upustite u obnovljenu vezu, imperativ je da se istinski potrudite da pristupite stvarima na drugačiji način. Posvetite se kontinuiranom rastu i evoluciji, jer će nagrade na kraju biti obostrano korisne. Važno je da ne budete pod uticajem negativnih energija ili spoljnih uticaja. Na kraju dana, drugi ne znaju vaša osećanja niti zamršenost dinamike između vas i bivšeg partnera. Verujte svom srcu i intuiciji pri određivanju najboljeg pristupa ovom pitanju. Slušajući sebe i verujući u svoj unutrašnji kompas, mudro ćete upravljati ovim putovanjem i donositi odluke koje su u skladu s vašim autentičnim željama.

Vaga

Tokom ovog meseca Vage se mogu suočiti s prošlim događajima koji donose određen nivo neprijatnosti i teskobe. Možda već neko vreme razmišljate o ponovnom povezivanju s nekim iz prošlosti. U početku ste bili nepokolebljivi u tome da je obnova stare veze teška greška, čvrsto uvereni da ste zauvek zatvorili to poglavlje. Međutim, u poslednje vreme ta misao vas uporno nagriza. Negativna sećanja su ublažila, ostavljajući mesta pozitivnim aspektima koji dolaze u prvi plan. Odjednom osećate sposobnost da pogledate iza negativnog ponašanja i bolje razumete pozadinu.

Značaj prošle veze, koji se nekada činio nedokučivim, sada je jasniji i izraženiji. Osećate se podstaknutim da se suočite s problemima koji su vas mučili tokom tog vremena. Međutim, postavlja se ključno pitanje - da li je ponovno oživljavanje te veze zaista mudra odluka; jeste li sigurni da želite da pozovete ovu osobu nazad u svoj život...

Sasvim je prirodno sumnjati, ali na kraju morate slediti ono što vama odgovara. Ovo je put koji će osigurati da nikada ne propustite nijednu potencijalnu priliku. Ako razmišljate o ovoj mogućnosti, iskoristite je. Verujte intuiciji jer vas ona može odvesti do mesta na kom ste oduvek želeli da budete. Možda uopšte niste u krivu, ali donesite pravu odluku.

Foto: Profimedia

 

 

Škorpija

Proces pomirenja Škorpije s bivšim je uveliko u toku i zaista je zapanjujuće koliko brzo napreduje. Biće trenutaka kada će vam misli o ovoj osobi obuzimati um i gotovo kao da vas svemir sluša, ubrzo nakon toga ćete od nje primiti poruke ili neki oblik kontakta. Nastala radost ispuniće vas pravim entuzijazmom. Posedujete izvanrednu sposobnost da uočite obećavajuće prilike onako kako se pojavljuju. Još jednom je intuicija dokazala svoju vrednost, uveravajući vas da su vaši postupci zaista ispravni. Neočekivani povratak ove osobe u vaš život služi kao jasan znak da je suđeno da se vas dvoje ponovo povežete. Kako mesec bude odmicao, nedvosmisleno ćete se suočiti s izazovima koji će od vas zahtevati da izađete iz svoje zone komfora i osmislite strategiju o vrsti napretka koji želite u vezi. Ipak, savetuje se oprez.

Iako možda imate tendenciju da reagujete impulsivno, to ne znači nužno da je to uvek najmudrije. Iskoristite nadolazeću energiju ovog meseca kako biste negovali jasnu viziju o tome koje aspekte ste spremni da prihvatite i aktivno oblikujete. Prihvatite neizbežnost promene, jer ona sadrži ogroman potencijal. I vi i bivši partner prošli ste kroz lični rast i transformaciju, što se ovoga puta može pokazati neizmerno korisnim u pronalaženju uspeha. Izgledi za blaženu fazu u vezi čine se prilično obećavajućim, no ključno pitanje je koliko će trajati ova pozitivna faza, piše Atma.

BONUS VIDEO: