Ноле се труди да га задржи за себе и минимално експонира све што нема везе са његовом спортском каријером.

Сви који познају Новака одмах ће вам рећи да је пријатељ какав се само пожелети може, а своје пријатељство из средњошколских дана са фудбалером Невеном Марковићем крунисано је дуплим кумством.

Марковић је 2014. године био кум на Јеленином и Новаковом венчању одржаном на Светом Стефану у Црној Гори. Наредне године Ђоковић је венчао Невена и Александру Танацковић, пише Стил. 

Иако су у браку добили ћерку Ину, Невен и Александра развели су се после пет година. Након развода фудбалер је упловио у нову везу са прелепом манекенком из Босне и Херцеговине Наташом Дерикоњом коју је потом и оженио.

Кума Новака Ђоковића завршила је Факултет техничких наука и инжењер је пејзажне архитектуре. Бави се моделингом и красиле је бројне насловнице.

– Наше пријатељство је безгранично. Увек смо били ту један за другог, у срећи и весељу, али и у тешким животним ситуацијама, којих је можда било и превише за дечаке какви смо били.

Пријатељство је опстало захваљујући разумевању, поштовању и борби за њега. Он је фантастичан. Брижан је, увек спреман да послуша и помогне. Без обзира на све што је остварио, увек се сети другара.

–Има пуно пријатеља широм света, а ја не познајем човека који би за њега могао да каже ружну реч или да гаји нека друга осећања осим поштовања и дивљења – рекао је једном приликом Новаков кум Невен.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".