Филип Живојиновић и Александра Пријовић су један од синонима за срећан и успешан брак на нашој јавној сцени. Да се неизмерно воле доказали су и низом лепих гестова и сузама на спектакуларним концертима популарне Прије у Београду.

Но, пре него што су се заљубили и заволели они су имали и друге љубави. Александра је имала романсе са двојицом наших познатих певача, од којих један још увек често пита за њену маму Борку. 

Фото: АТА имагес

 

 

С друге стране, и Филип је, по писању медију, био у веома озбиљним везама са популарним лепотицама. 

Једна од њих, писали су медији, јесте наша прелепа манекенка Софија Милошевић, која је већ неко време у љубави са фудбалером Луком Јовићем. Пар месеци након што су ушли у везу, Филип је отишао у Хјустон због својих студија.

Софијина каријера је већ почела да иде узлазном путањом у великим модним центрима попут Милана, Париза и Њујорка.

- Упознао нас је заједнички друг. После тога смо се неко време виђали, па смо се онда смували и тако… (смех) - говорила је Софија о љубави са Филипом. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Показатељ да је то била озбиљна веза је и то што упознали родитеље једно другом, а Филип се веома допао Софијиној мајци. 

- Моја мама је прво била скептична, али када га је упознала, одушевила се зато што је јако фин и паметан - рекла је својевремено Софија. 

Иако нису били дуго у вези, јасно је да су били веома заљубљени.

- Јесте, јер док је био овде, проводили смо све време заједно, тако да нам се чинило да смо много дуже заједно него што заиста јесмо - причала је Софија. 

И онда, када је се чекало судбоносно "да", Филип и Софија су ипак одлучили да раскину. 

 

 

Након љубави са Софијом, Филип је упловио у још једну озбиљну везу, која је по писању медија трајала око четири године. Његово срце тада је освојила наша лепа глумица Маја Манџука. Они су годинама заједно живели у Калифорнији у Лос Анђелесу.

Маја је у том периоду радила као продуцент, док је Филип био агент. Све то се чинило као добитна комбинација. И било, барем неко време.

Медији су опет почели да пишу о могућој свадби,  али онда су се на велико изненађење после четири године разишли.  

Те четири године они су заиста уживали у својој љубави. Међутим, у једном тренутку су схватили да можда нису баш најбољи спој. Није било никакве преваре, једноставно је љубав престала, а они су остали у добрим односима. 

 

 

‒ Док је љубав трајала било нам је лепо и били смо нераздвојни. До разлаза је дошло после ситних несугласица. Тада смо схватили да су разлике између нас ипак веће него наше сличности. Сликовито речено, постепено смо увиђали да су наши кругови постајали толико различити да нису могли да се усагласе. Није се умешала никаква трећа особа. Филипу желим све најбоље ‒ рекла је тада Маја.

Недуго после тога Живојновић упознаје љубав свог живота Александру Пријовић, а остало је, што се каже, историја.  

БОНУС ВИДЕО: