Filip Živojinović i Aleksandra Prijović su jedan od sinonima za srećan i uspešan brak na našoj javnoj sceni. Da se neizmerno vole dokazali su i nizom lepih gestova i suzama na spektakularnim koncertima popularne Prije u Beogradu.

No, pre nego što su se zaljubili i zavoleli oni su imali i druge ljubavi. Aleksandra je imala romanse sa dvojicom naših poznatih pevača, od kojih jedan još uvek često pita za njenu mamu Borku. 

Foto: ATA images

 

 

S druge strane, i Filip je, po pisanju mediju, bio u veoma ozbiljnim vezama sa popularnim lepoticama. 

Jedna od njih, pisali su mediji, jeste naša prelepa manekenka Sofija Milošević, koja je već neko vreme u ljubavi sa fudbalerom Lukom Jovićem. Par meseci nakon što su ušli u vezu, Filip je otišao u Hjuston zbog svojih studija.

Sofijina karijera je već počela da ide uzlaznom putanjom u velikim modnim centrima poput Milana, Pariza i NJujorka.

- Upoznao nas je zajednički drug. Posle toga smo se neko vreme viđali, pa smo se onda smuvali i tako… (smeh) - govorila je Sofija o ljubavi sa Filipom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Pokazatelj da je to bila ozbiljna veza je i to što upoznali roditelje jedno drugom, a Filip se veoma dopao Sofijinoj majci. 

- Moja mama je prvo bila skeptična, ali kada ga je upoznala, oduševila se zato što je jako fin i pametan - rekla je svojevremeno Sofija. 

Iako nisu bili dugo u vezi, jasno je da su bili veoma zaljubljeni.

- Jeste, jer dok je bio ovde, provodili smo sve vreme zajedno, tako da nam se činilo da smo mnogo duže zajedno nego što zaista jesmo - pričala je Sofija. 

I onda, kada je se čekalo sudbonosno "da", Filip i Sofija su ipak odlučili da raskinu. 

 

 

Nakon ljubavi sa Sofijom, Filip je uplovio u još jednu ozbiljnu vezu, koja je po pisanju medija trajala oko četiri godine. NJegovo srce tada je osvojila naša lepa glumica Maja Mandžuka. Oni su godinama zajedno živeli u Kaliforniji u Los Anđelesu.

Maja je u tom periodu radila kao producent, dok je Filip bio agent. Sve to se činilo kao dobitna kombinacija. I bilo, barem neko vreme.

Mediji su opet počeli da pišu o mogućoj svadbi,  ali onda su se na veliko iznenađenje posle četiri godine razišli.  

Te četiri godine oni su zaista uživali u svojoj ljubavi. Međutim, u jednom trenutku su shvatili da možda nisu baš najbolji spoj. Nije bilo nikakve prevare, jednostavno je ljubav prestala, a oni su ostali u dobrim odnosima. 

 

 

‒ Dok je ljubav trajala bilo nam je lepo i bili smo nerazdvojni. Do razlaza je došlo posle sitnih nesuglasica. Tada smo shvatili da su razlike između nas ipak veće nego naše sličnosti. Slikovito rečeno, postepeno smo uviđali da su naši krugovi postajali toliko različiti da nisu mogli da se usaglase. Nije se umešala nikakva treća osoba. Filipu želim sve najbolje ‒ rekla je tada Maja.

Nedugo posle toga Živojnović upoznaje ljubav svog života Aleksandru Prijović, a ostalo je, što se kaže, istorija.  

BONUS VIDEO: