У ноћи између 14. и 15. октобра стиже узбудљив астрономски феномен који има значајан утицај у астролошком смислу. Помрачење Сунца, односно соларна еклипса овог октобра ће бити прстенаста, што значи да ћемо око Месеца видети Сунце попут ватреног прстена који га окружује. Оваква врста помрачења је веома ретка, а астролози наводе да управо овакво помрачење доноси и највеће промене свим знацима хороскопа.

Због дарова неба неки знаци Зодијака ће имати разлога за славље, док ће за друге ово помрачење имати негативне ефекте. На посебном опрезу требало би да буду особе рођене у знаку Ваге, Бика, Рака и Девице.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Велике су шансе да ћете осетити плиму нервозе кад дође до помрачења Сунца. Потрудите се да хладне главе размислите и одлучите шта би требало да мењате у животу. Уколико имате хроничне болести, оне се сада могу вратити, па поведите више рачуна о себи.

Бик

Потрудите се да избегнете свађе са члановима породице са којима вас дели разлика у годинама. Такође, у време соларне еклипсе посебно је осетљив сектор финансија, па се потрудите да не трошите новац на ствари које вам нису потребне.

Близанци

Помрачење Сунца у Ваги доноси обиље у ваш сектор финансија. Уз то, осетићете да вам самопоуздање расте, па се потрудите да максимално искористите наклоност планета средином октобра. Све што пожелите, моћи ћете да остварите.

Рак

Будите опрезни кад је реч о здрављу. Положај планета упозорава да би старе тегобе могле да се врате, па се више чувајте. Потрудите се да угодите себи како бисте што лакше прегрмели ову соларну еклипсу.

Лав

Све оно што сте "гурали под тепих" у емотивним односима у време соларне еклипсе може да кулминира. Имаћете жељу да рашчистите однос са вољеном особом, поготово ако сте у браку. Неки Лавови могу да донесу крупну одлуку по питању срца - да раскину везу или покрену питање развода

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Без обзира на то да ли сте већ добили признање на пословном плану или тек очекујете да вас надређени награде, стрпите се док соларна еклипса не прође. Положај планета вам неће бити наклоњен, па одгодите разговоре о промени посла или тражењу повишице за последњу декаду октобра.

Вага

Уколико се бавите неким јавним послом, соларна еклипса може да вам донесе неочекиване проблеме. Бићете доведени у ситуацију да се правдате и да објашњавате разлоге због којих сте повукли неке потезе. Помрачење Сунца ће вам одузети животну радост, али само привремено.

Шкорпија

Соларна еклипса у Ваги даје вам снагу да промените све оно што сте одавно прижељкивали на пословном плану. Свака промена ће бити плодоносна и берићетна. С друге стране, на емотивном плану би требало да се стрпите, љубав је ту око вас, али је због позиције Сунца и Месеца не видите на прави начин.

Стрелац

Уколико вам неко дугује новац или очекујете повишицу, сад је прави тренутак да се позабавите тим питањима. Новац ће вам стизати из очекиваних, али и неочекиваних извора. Запишите идеје које вам падну на памет у време соларне еклипсе, убрзо ћете  добити прилику да их успешно реализујете.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

На пословном плану помрачење Сунца доноси позитивне промене. Можете се запослити или добити унапређење, а ако сматрате да сте заслужили више новца сад је прави тренутак да затражите повишицу. Многи Јарчеви ће осетити напетост и нервозу због лоше енергије у породичном окружењу.

Водолија

Коначно ћете добити признање за свој рад. Многе Водолије ће добити прилику за унапређење, само поведите рачуна да због осећаја супериорности на новој позицији од дојучерашњих колега не створите непријатеље.

Рибе

Бићете претрпани обавезама, али ћете, као и увек, дати све од себе да их завршите, макар то подразумевало да остајете после радног времена на послу или да необављене задатке довршите код куће. Успех неће изостати.

БОНУС ВИДЕО: