Ана Николић и Раста су својевремено били један од занимљивијих парова на естради. За кратак период два уметника су се заволела, венчала и убрзо су добили ћерку Тару.

Мада су имали велике планове за будућност љубав није опстала, те после стишавања страсти пар се разишао. Ана је често истицала колико јој је развод тешко пао јер она је институцију брака схватила озбиљно и за цео живот.

Фото: АТА имагес

 

Ана је након порођаја кубурила са килограмима, а како је јавност нагађала и са пороцима. С друге стране Раста је завршио у затвору због узгоја нелегалних супстанци. Певачица је у више наврата бившег партнера јавно "прозивала", те није штедела речи, а увек су истицали да су у коректним односима због ћерке. 

Недавно је Раста изјавио да би радо увек Ани помогао, на шта је она данас одговорила и то на себи својствен начин, не тако леп.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/ананиколић

 

Ана је очигледно још једном изреволтирана због помињања њеног имена од стране оца њеног детета. Верујемо да певач није имао лошу намеру, али очигледно они никад неће имати коректан однос какав доликује једним родитељима.

Нпортал

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".