Ana Nikolić i Rasta su svojevremeno bili jedan od zanimljivijih parova na estradi. Za kratak period dva umetnika su se zavolela, venčala i ubrzo su dobili ćerku Taru.

Mada su imali velike planove za budućnost ljubav nije opstala, te posle stišavanja strasti par se razišao. Ana je često isticala koliko joj je razvod teško pao jer ona je instituciju braka shvatila ozbiljno i za ceo život.

Foto: ATA images

 

Ana je nakon porođaja kuburila sa kilogramima, a kako je javnost nagađala i sa porocima. S druge strane Rasta je završio u zatvoru zbog uzgoja nelegalnih supstanci. Pevačica je u više navrata bivšeg partnera javno "prozivala", te nije štedela reči, a uvek su isticali da su u korektnim odnosima zbog ćerke. 

Nedavno je Rasta izjavio da bi rado uvek Ani pomogao, na šta je ona danas odgovorila i to na sebi svojstven način, ne tako lep.

FOTO: Printskrin/Instagram/ananikolić

 

Ana je očigledno još jednom izrevoltirana zbog pominjanja njenog imena od strane oca njenog deteta. Verujemo da pevač nije imao lošu nameru, ali očigledno oni nikad neće imati korektan odnos kakav dolikuje jednim roditeljima.

Nportal

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".