У певачицу Александру Пријовић многи нису веровали кад је била на самом почетку њене каријере, осим њеног првог менаждера, Звонка Рође Грујића. Он каже да је знао од првог тренутка да ће Александра постати велика зезда и да му је са њом била задовољство да сарађује. 

- Александру сам упознао када је имала 16 година. Стидљива, фина, културна, мила девојчица, тад је дошла на дочек Нове године у Беч. Наступао је Шабан Шуалић, а довео ју је легендарни Мића Николић - говорио је он за Курир.

- Кренули смо корак по корак. Највећа предност у том моменту је била та што је имала невиђени таленат и васпитање које је понела из куће. Видело се одмах да је мајка Борка одиграла велику улогу. Знао сам да ће бити број један, али када сам то говорио колегама питали су ме да ли сам нормалан? Прогноза тадашњих менаџера, али и певача је била да ће она бити само свадбарска певачица. Једно мишљење са мном је делио Шабан Шаулић. Много пута смо на тезгама причали о њој. Имали смо стропроцентну његову подршку. Било је доста подметања, али је она све то са лакоћом прескакала - каже Грујић.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".