U pevačicu Aleksandru Prijović mnogi nisu verovali kad je bila na samom početku njene karijere, osim njenog prvog menaždera, Zvonka Rođe Grujića. On kaže da je znao od prvog trenutka da će Aleksandra postati velika zezda i da mu je sa njom bila zadovoljstvo da sarađuje. 

- Aleksandru sam upoznao kada je imala 16 godina. Stidljiva, fina, kulturna, mila devojčica, tad je došla na doček Nove godine u Beč. Nastupao je Šaban Šualić, a doveo ju je legendarni Mića Nikolić - govorio je on za Kurir.

- Krenuli smo korak po korak. Najveća prednost u tom momentu je bila ta što je imala neviđeni talenat i vaspitanje koje je ponela iz kuće. Videlo se odmah da je majka Borka odigrala veliku ulogu. Znao sam da će biti broj jedan, ali kada sam to govorio kolegama pitali su me da li sam normalan? Prognoza tadašnjih menadžera, ali i pevača je bila da će ona biti samo svadbarska pevačica. Jedno mišljenje sa mnom je delio Šaban Šaulić. Mnogo puta smo na tezgama pričali o njoj. Imali smo stroprocentnu njegovu podršku. Bilo je dosta podmetanja, ali je ona sve to sa lakoćom preskakala - kaže Grujić.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".