Млада звезда Александра Пријовић одржала је два спектакуларна концерта у дупке пуној Арени, а синоћ је спремна за још један.

Она је на бини заблистала у одевним комбинацијама које су савршено истакле њену фигуру, а публику је распаметила певањем и својим хитовима, те су је наградили поклоном ком се није надала.

Фото: АТА имагес

 

 

Александра је у публици приметила слику, коју је један од фанова подигао, те је показала обезбеђењу да приђе и да је преузму, након чега је предата члану њеног тима. 

На слици су Александра, Филип као и њихов син Александар, а овај породични кадар је потпуно разнежио певачицу, те се руком захвалила фану, након чега је уследио и осмех.

Фото: АТА имагес

 

 

На крају концерта који је одржанс синоћ, Александра је на коленима заплакала пред многобројном публиком, након чега им се обратила веома емотивним речима којима је покушала да објасни колико ово значи за њу:

- Волим вас највише на свету. Хвала вам за овај осећај, ја ово никада нећу моћи да објасним. Ништа слично нисам осетила у животу, као да ће срце да ми искочи. Драги моји, најдражи, ја се надам да сте уживали вечерас, мени је било нестварано, волела бих да ова ноћ траје заувек, поручила је Александра, па додала:

- Желим да вам се захвалим још једном за све ове године подршке и љубави, јер заиста без вас ово не би било могуће. Хвала вам што сте били вечерас, а сутра се дружимо опет. Волим вас највише, хвала Београде, рекла је она.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".