Након романтичне веридбе у Сардинији вереница Павла Менсура постала је тема број један свих домаћих портала.

Већ неколико дана сви говоре о лепој водитељки Настасији Стошић, која је украла срце младог драмског уметника, иначе сина глумачког бившег пара Срне Ланго и Ирфана Менсура.

Фото: АТА имагес

 

Настасија је до пре коју годину радила прво као репортер и водитељка јутрањег програма ТВ Прва, да би затим прешла на Блоомбергадриу где лагано стиче фанове.

Задовољна на професионалном плану у исто време показало се и на приватном ова млада дама зрачи посебном харизмом и ставом који није освојио само талентованог Павла већ и његове родитеље, па и браћу.

Иако се сумњало да Срна не подржава одлуку сина да се ожени Настасијом, њена данашња објава на Инстаграму све то је демантовала, а Настасијин контраодговор потпомогао је откивању правог односа будуће свекрве и снаје.

Фото: Принтскроин/Јутјуб/ Lady of Wine

 

Мада се очекивало да ће се огласити много раније Срна је тек данас на свом Инстаграму поделила фотографије веридбе наследника и његове изабранице којој је у опису поручила:

- Добро нам дошла душо драга, у племе мало али одабрано. Радујемо ти се.

На добродошлицу вереница Павла Менсура одговорила је:

- Моја вољена и обожавана Срна.

По свему судећи глумица и водитељка у љубави су, поштују се и цене, а вероватно ће обе све учинити да тај однос и задрже.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".