- До јуче сам била тотално опуштена, без треме. Сви ме питају како се ја осећам, а ја топ, више они око мене узбуђени него ја. Е кад сам легла синоћ, почело је... 

Фото: АТА имагес

 

 

Овако је Александра Пријовић описала своја осећања уочи првог концерта у Арени којим је синоћ отворила своју регионалну турнеју. Певачица каже да нисам могла да спава, да се будила три, четири пута.

А пред концерт су почеле да стижу поруке од колега пријатеља, па је онда почела и да расте њена трема.

Фото: АТА имагес

 

 

- Цео дан су ми се знојиле руке - испричала је Александра после концерта на којем су се појавиле многе њене колеге у гледалишту. На бини су јој се, као гости, придружили Ацо Пејовић и Дејан Костић, док су у публици били Цеца Ражнатовић, Илда Шаулић, Џејла Рамовић, Александра Бурсаћ, Маја Беровић, Ана Севић, Ђани Трајковић, Тијана Милентијевић и многи други.

Многи од њих су објавили и делиће Александриног наступа на Инстаграму у својим сторијима, док су јој други пожелели срећу и честитали на концерту. Зато је многима упало у очи да је Лепа Брена, наизглед, игнорисала снају. 

Није дошла на концерт, није се јуче огласила на Инстаграму. А онда је Александра објавила да ће је свекрва подржати на начин на који би то пожелела свака млада звезда.

Фото: АТА имагес

 

 

- Брена ће бити мој гост на концерту. Кад сам јој казала да мислим да ћу пасти у несвест кад изађем на бину, она је рекла "само лагано, немој да размишљаш већ буди поносна на себе" - каже Пријовићка. 

Она је већ спремна за следећи велики наступ у Арени, а жеља јој је да после концерата проведе више времена са сином и мужем. 

БОНУС ВИДЕО: