Јована је својевремено започела јавну расправу са популарним репером Драгомиром Деспићем Десингерицом, који у последње време привлачи велику пажњу јавности, а сада је прокоментарисала и наступ Милета Китића који је у једном клубу опонашао реперов перформанс, током којег он удара обожаваоце патиком по глави.

- Рећи ћу само једну реченицу - криза маторих година. Недопустиво је да се једна таква звезда тако понаша. То не смеју да буду узори омладини, ко се дрогира, ко се тако демонски понаша. То су демони. Не бих желела да сатанизам завлада нашом сценом - рекла је Јована за "Свет".

Подсетимо, Јована је истакла да ју је насред улице напала група, како тврди, Десингерициних фанова, након чега се огласила и рекла да разуме забрану градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.

- Увек ћу критиковати оно што није морално и што није добро па макар се то неком сто пута не буде свиђало. Рекла сам шта имам за такво понашање, не могу то назвати нападом и не бојим се уличних добацивача - рекла Јеремићева за "Блиц".

- Ја знам шта је Драшко желео. И једним делом га апсолутно разумем. Не може да буде нормално да неко удара патиком у главу на наступу или мокром чарапом и да сви ћуте. Људи, то нам трује нацију, причамо реално! Певачи морају да поведу рачуна. Доста је било са тим позивањем деце на дрогу, блуд, неморал, разврат. Мислим да је томе одзвонило. Ненормално је да некога гађају мокром чарапом на наступу. То је чист сатанизам, глорификовање зла кроз песме... Морају да поведу рачуна о својим текстовима. Глорификовање зла, сатане, то је недопустиво - истакла је Јована у емисији.

БОНУС ВИДЕО: