- Do juče sam bila totalno opuštena, bez treme. Svi me pitaju kako se ja osećam, a ja top, više oni oko mene uzbuđeni nego ja. E kad sam legla sinoć, počelo je... 

Foto: ATA images

 

 

Ovako je Aleksandra Prijović opisala svoja osećanja uoči prvog koncerta u Areni kojim je sinoć otvorila svoju regionalnu turneju. Pevačica kaže da nisam mogla da spava, da se budila tri, četiri puta.

A pred koncert su počele da stižu poruke od kolega prijatelja, pa je onda počela i da raste njena trema.

Foto: ATA images

 

 

- Ceo dan su mi se znojile ruke - ispričala je Aleksandra posle koncerta na kojem su se pojavile mnoge njene kolege u gledalištu. Na bini su joj se, kao gosti, pridružili Aco Pejović i Dejan Kostić, dok su u publici bili Ceca Ražnatović, Ilda Šaulić, DŽejla Ramović, Aleksandra Bursać, Maja Berović, Ana Sević, Đani Trajković, Tijana Milentijević i mnogi drugi.

Mnogi od njih su objavili i deliće Aleksandrinog nastupa na Instagramu u svojim storijima, dok su joj drugi poželeli sreću i čestitali na koncertu. Zato je mnogima upalo u oči da je Lepa Brena, naizgled, ignorisala snaju. 

Nije došla na koncert, nije se juče oglasila na Instagramu. A onda je Aleksandra objavila da će je svekrva podržati na način na koji bi to poželela svaka mlada zvezda.

Foto: ATA images

 

 

- Brena će biti moj gost na koncertu. Kad sam joj kazala da mislim da ću pasti u nesvest kad izađem na binu, ona je rekla "samo lagano, nemoj da razmišljaš već budi ponosna na sebe" - kaže Prijovićka. 

Ona je već spremna za sledeći veliki nastup u Areni, a želja joj je da posle koncerata provede više vremena sa sinom i mužem. 

BONUS VIDEO: