Певачица Александра Пријовић синоћ је одржала велики солистички концерт у Београдској арени, први од три заказана наступа у највећој хали престонице.

Фото: АТА имагес

 

 

Она је незаборавним концертом отворила своју "сезону арена", јер је распродала и највеће концертне просторе у региону, а почела је веома успешно.

Круну досадашње каријере Александре Пријовић аплаузом су поздравиле многе познате личности, на првом месту њене колеге Светлана Цеца Ражнатовић, Марија Шерифовић, Маја Беровић и други, а били су ту и Мирка Васиљевић и Вујадин Савић и бројне популарне личности из свих области јавног живота.

 

 

Најемотивнија је, наравно, била Александрина мајка Борка Михајловић, која је већ пред наступ пустила сузу и признала да је поносна и да има већу трему него њена ћерка.

– Тресем се сва. Ово је огроман успех. Ја сам знала да ће она успети, то сам чекала. Ја имам вероватно већу трему од ње. Нисам је ни видела данас. Звала ме је, питала ме је да ли сам се спремила – рекла је Борка.

Она је на концерт стигла у друштву мистериозног мушкарца, а домаћи медији данас јављају да је у питању њен емотивни партнер Фахрудин Буљубашић, с којим се јуче први пут појавила на неком јавном догађају.

Фото: АТА имагес

 

 

Како пише Курир, Александри је незванични очух велика подршка, као и Лела, њена маћеха и супруга певачициног оца Недељка.

О љубави мајке Александре Пријовић и Фахрудина Буљубашића, познатијег под надимком Факс, писало се и раније, а они су се више пута заједно фотографисали за друштвене мреже. Он је, иначе, такође певач и музичар.

БОНУС ВИДЕО: