Због притиска који је трпела са свих страна откад је Асминова бивша партнерка Анели Ахмић кренула да је пљује, Станија је прошла кроз озбиљна преиспитивања и својих емоција и свог партнера, а онда је решила да слуша своје срце, а не трачеве остављене Анели.

Фото: АТА имагес

 

- Нису планирали венчање, то се десило спонтано на Тајланду. Па они нису заједно ни отишли, већ јој се он придружио молећи је да му опрости све и да му да другу шансу. Човек је прешао пола света да је нађе тамо, он је одлепио за њом. Станија и Асмин се баш воле и нисам се изненадила када су ми саопштили да ће се венчати. Она је увек маштала да то буде на некој егзотичној дестинацији, на некој плажи - наводи извор, па додаје:

Фото: Фацебоок/Мустафа Дурџиц

 

- Било јој је жао што јој ту нису мајка и брат, али свакако да се неће на овоме завршити, правиће они свадбу и венчање за породицу и пријатеље. Његова породица је одлично прихватила Станију, међутим, њен брат и мајка нису баш одушевљени избором, ни то што им зет није исте вере. Због породице, која још увек није сигурна да је он прави човек за њу, Станија ћути - наставља извор.

- Да се не лажемо, Станији смета овај скандал, али он је стварно гледа као мало воде на длану и коначно да је нашла неког озбиљног мушкарца који се бори за њу, а не клинца који ће да јој љубоморише, излази по клубовима и да га она финансира. Надам се да ће се ускоро остварити и у улази мајке, она је то заслужила и јако је тешко поднела губитак бебе коју је чекала са Асмином - завршио је извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".