Бивши ријалити учесник Владимир Томовић приликом гостовања у једној емисији, проговорио је у учесницима Елите и Задруге.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Једна од тема која је дошла на ред били су Владимирови љубавни односи током учешћа у ријалитију, а највише је шокирало кад је на Јованино питање о вези са Станијом Добројевић више пута поновио да у ријалитију никад није имао девојку.

- Причамо о Станији - додала је водитељка, али је он наставио да говори да у ријалитију никад није имао девојку и самим тим и Станију ставио у кош осталих девојака, ако се у то време говорила да је њихова емоција била јако велика и били су пар који је остао јако упамћен током свих сезона ријалитија "Задруга".

Фото: АТА имагес

 

- Не, никад нисам имао девојку. Анели не знам, знам да има дете и кад је видим да не могу очима да је гледам. Антипатична ми је скоро као Ана Ћурчић. Колико има преварених жена, па ништа људи. Звездан ми је тек био, ко ли је то спојио? Ана, Звездан, ова кума, све се то радило на силу. Нисам имао девојку, оно је био Владимир који је имао улогу, а афере сматрам као пар лепих клипова и успомена - поручио је Владимир.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".