Александра Николић и њен бивши дечко Филип Цар чекају девојчицу, а будућа мама је открила и које име планира за мезимицу.

Александра се синоћ укључила у лајву на ТикТоку, где је међу питањима било и да ли има већ спремно име за девојчицу.

FOTO:ATA images

 

 

- Па имам једну жељу. Јако бих волела да се зове Талија, мени је то прелепо. Ма нема шта, тако ће се звати - рекла је она.

Након овога, фанови су у коментарима остављали име Талија као и емотиконе срца, те нема сумње да се многима свиђа Александрин избор.

Подсетимо, Александра је открила и да ће се борити на све начине како би девојчица имала све.

- Због ње ћу се борити и издржати све јер ће моја преслатка девојчица имати све - рекла је она.

Александра је потом прокоментарисала Филипа Цара.

- Филипа не бих да коментаришем, он је нечовек за мене и монструм, и да умре, не занима ме. Желела сам да будемо у коректим односима, али то је џабе. Од њега не тражим апсолутно ниста - рекла је она.

Алексадра је открила и да се ипак труди да буде срећна.

- Не нервирам се, трудим се да некако изгурам све ово. Људи десило се нешто прелепо, нешто што сам увек желела, јако сам срећна иако околности нису најбоље, иако је отац такав нажалост. Ја сам сазнала пар сати пре емисије са Аном Ћурчић, господин је био упућен у све - рекла је она.

Фото: АТА имагес

 

 

Николиећева је открила и да никада никоме не би пожелела да буде у вези са Филипом.

- Ја себе не видим поред таквог човека, и не бих ни једној особи на свету пожелела таквог мушкарца. Нећу учити дете да не воли тату, кад порасте нека ради шта жели. Нисам ово желела наравно, али десило се и шта је ту је, сама ћу одгајати дете наравно - открила је она.
Подедница Задруге се потом осврнула на Филипове изјаве.

- Он је навикао да се чупа преко мене, али овог пута нећу дозволити јер нисам дужна. Та политика, мени је дете најбитније нека заборави - истакла је она.

БОНУС ВИДЕО: