Zbog pritiska koji je trpela sa svih strana otkad je Asminova bivša partnerka Aneli Ahmić krenula da je pljuje, Stanija je prošla kroz ozbiljna preispitivanja i svojih emocija i svog partnera, a onda je rešila da sluša svoje srce, a ne tračeve ostavljene Aneli.

Foto: ATA images

 

- Nisu planirali venčanje, to se desilo spontano na Tajlandu. Pa oni nisu zajedno ni otišli, već joj se on pridružio moleći je da mu oprosti sve i da mu da drugu šansu. Čovek je prešao pola sveta da je nađe tamo, on je odlepio za njom. Stanija i Asmin se baš vole i nisam se iznenadila kada su mi saopštili da će se venčati. Ona je uvek maštala da to bude na nekoj egzotičnoj destinaciji, na nekoj plaži - navodi izvor, pa dodaje:

Foto: Facebook/Mustafa Durdžic

 

- Bilo joj je žao što joj tu nisu majka i brat, ali svakako da se neće na ovome završiti, praviće oni svadbu i venčanje za porodicu i prijatelje. NJegova porodica je odlično prihvatila Staniju, međutim, njen brat i majka nisu baš oduševljeni izborom, ni to što im zet nije iste vere. Zbog porodice, koja još uvek nije sigurna da je on pravi čovek za nju, Stanija ćuti - nastavlja izvor.

- Da se ne lažemo, Staniji smeta ovaj skandal, ali on je stvarno gleda kao malo vode na dlanu i konačno da je našla nekog ozbiljnog muškarca koji se bori za nju, a ne klinca koji će da joj ljubomoriše, izlazi po klubovima i da ga ona finansira. Nadam se da će se uskoro ostvariti i u ulazi majke, ona je to zaslužila i jako je teško podnela gubitak bebe koju je čekala sa Asminom - završio je izvor.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".