Драгана Мирковић и Тони Бијелић на вечну љубав заклели су се 28. септембра 2000. у Бечу, али је венчање, по њиховој жељи, прошло без помпе. Много година касније фолк звезда открила је како је изгледао тај важан дан. И како је она изгледала...

‒ Када је јавност сазнала, рекла сам "да, тако је" и послала само једну нашу фотографију. Венчали смо се у општини, било је то скромно славље. Време санкција, нико од моје породице није могао да дође јер нисам могла да им обезбедим визу.

‒ Нисам имала могућности за то док се нисам удала иако је Тони од рођења аустријски држављанин. Чак ни сва његова фамилија није могла да присуствује, тако да нас је било двадесетак. Иако су ми недостајали најдражи, имала сам најлепше и најромантичније венчање. Једноставно, толико сам искрено волела и била срећна, да ми је то било сасвим довољно ‒ открила је Драгана у једној емисији.

Фото: Инстаграм принтскрин/dragana_mirkovic

 

 

Да је венчање Драгане Мирковић и Тонија Бијелића било посебно сведочи и креација коју је певачица носила. Наиме, није се одлучила за класичну венчаницу, већ за комплет у виду кратке хаљине и прозирног огртача.

БОНУС ВИДЕО: