Тони Бијелић је рођен 1973. године у Бечу. Тонијева породица има југословенско порекло, тако да се за њега често каже да је Југословен који је рођен у Бечу. Важи за једног веома озбиљног човека који је свестан својих животних циљева и који је од малена усмерен на рад, труд и залагање.

Тони није до свог успеха и своје славе стигао преко ноћи. Иза свега тога се крију се године и године труда и марљивог рада. Тони је своје образовање стекао у Аустријии а од малена је учио да човек мора бити упоран, дисциплинован и озбиљан како би остварио успех. Живот у Аустрији омогућио му је бољи поглед на свет бизниса. Привреда Аустрије је изузетно развијена и њени принципи рада су веома модерни и релевантни. Тони је врло млад почео да буде самосталан и да управља својим бизнисом. Његови родитељи су му пружали пуну подршку и веровали су у његову жељу и амбициозност.

Он је све до своје 26. године био непознат широј јавности, иако је већ имао своју фирму и успешан бизнис иза себе. Тони је 1999. године ступио у брак са познатом певачицом народне музике Драганом Мирковић, која је у то време била у успону своје каријере. Драгана Мирковић је од свог супруга старија само пет година и та разлика у годинама никада није сметала њиховом браку, као и њиховом међусобном односу. Као младић је веома волео аутомобиле. Они су били његов живот и његова страст. Тако да је Тонију било веома лако да уђе у свет аутомобилске индустрије.

Муж Драгане Мирковић – Када се споји посао и задовољство 

Да је Тони човек који ужива у аутомобилима сведочи податак да се испред његове куће налазе аутомобили познатих марки, као што Ферари и Мерцедес. Тони је успео да споји посао и задовољство и да на тај начин заради пуно новца. Тренутно важи за великог гиганта у ауто индустрији и његово име је у том свету веома цењено и поштовано.

Фото: Д. Мишић

 

 

Права сензација за све љубитеље аутомобила била је вест да је један Маyбацх цоупе купио Жан Клод Ван Дам, познати филмски глумац. Иначе, Ван Дам је добар пријатељ Тонијеве супруге, Драгане Мирковић. Глумац је овај луксузни ауто платио готово двеста хиљаде евра. Велики успех у ауто индустрији Тонију је обезбедио пуно новца, али и добар положај у друштву. Он је свој економски статус искористио да се посвети некретнинама и да на тај начин додатно заради. Муж Драгане Мирковић је поред аутомобила, лидер и у некретнинама и свака од њих била је веома скупа. Али, то није зауставило Тонија да настави даље да „осваја Беч.“

Муж Драгане Мирковић – Породици обезбедио само најбоље

Он је недавно купио дворац у Бечу, који је саграђен још у 12. веку. Дворац носи назив „Ебенфурт“ и енормно је простран. Такође, овај дворац поседује и велики плац, који се процењује на 1,5 хектара. Тони је овај дворац купио због самог историјског значаја, али и због рестаурације. У рестаурацију овог дворца уложено је брдо пара, али то је била Тонијева жеља. Бијелић је и поред силног богатства остао доследан својој породици и свом дому. Никада није истицао своје богатство и тиме понижавао остале људе око себе. Многи његови пријатељи и познаници га сматрају „скромним милионером“. Живот Тонија Бијелића није толико повезан са средствима јавног информисања и може се рећи да он живи један врло миран живот.

Муж Драгане Мирковић – Романтична просидба за памћење

Тони је у јавности представљен као диван, нежан и одан супруг Њих двоје су се упознали сасвим случајно. Тони заправо није знао ко је она, пошто је цео живот провео у Аустрији и није био упућен у музички свет Србије. Они су се у Бечу упознали уз велику помоћ његовог менаџера. Бијелић је од првог сусрета био заљубљен у Драгану. Они су се годину дана забављали и одржавали своју везу, иако су били удаљени једно од другог. Одлучили су да се венчају током 1999. године и то у Бечу. Због санкција и рестриктивних мера, Драганина најближа родбина није могла да дође у Беч. Певачица је била веома тужна зато што на свадбу нису могли да дођу ни њени родитељи.

Тони је био изузетно креативан и романтичан, када је у питању начин на који је запросио своју вољену супругу.

Фото: Инстаграм принтскрин/dragana_mirkovic_dm_fan

 

 

Наиме, Тони је запросио Драгану док су чекали на семафору. Њихов брак је успео да изнедри двоје деце и то ћерку Мануелу и сина Марка. Тони је пре три године био болестан и имао упалу плућа. Драгана се тада није одвајала од свог супруга и она тврди да је то био најгори период у њиховом браку. Њихова љубав је бескрајна, као и њихова међусобна подршка. Тони се и након две деценије брака понаша као дечак који је до ушију заљубљен. О томе сведочи поклон који је Тони предао својој супрузи за 50. рођендан. У питању је био аутомобил марке Мерцедес, вредности око пола милиона евра.

Занимљиво је и да Драганиног мужа сви знају као Тонија тим именом га ословљавају а његово право име је уствари Антоније Бијелић, пренео је Еспресо.рс богату и живописну Биографију овог милионера.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: