Драгана и бизнисмен Тони Бијелић један су од најскладнијих парова на нашој јавној сцени, а у браку су више од две деценије. Тони и Драгана имају двоје деце, сина Марка и ћерку Мануелу.

- Тог тренутка, када ми је пружио руку да се упознамо, ја сам осетила нешто необично. Од силине емоција нисам ни чула његово име. Мислила сам да га никада више у животу нећу видети, али се он потрудио да буде другачије - истакла је Драгана у једном интервјуу.

Многи су упознати са тиме да је певачица пре брака са Бијелићем била у емотивној вези са Зораном Башановићем, бизнисменом и политичаром који је чак био и њен менаџер. Бивши пар постигао је много пословних успеха, а мало је познато да су се једном приликом у шали и „венчали“.

Фото: АТА имагес

 

Башановић је у интервјуу 2010. године рекао да данас није у контакту са Драганом, али је се исто тако присетио занимљиве анегдоте из периода њихове љубави.

- Много времена смо тада боравили ван земље, а када нисмо радили, ишли смо што даље, јер смо једино тамо имали мир. Постоје туристичка венчања на далеким дестинацијама и острвима где људи склапају брак из зезања. Тако смо се Драгана и ја венчали у једној капели у Лас Вегасу, као и многи познати парови, али то венчање није нигде заведено и не важи. Ако је то било то неко тајно венчање о којем се причало, сад више није - рекао је Башановић.

Фото: Н. Скедерија

 

Мирковићева је у својевремено говорила о свом емотивном животу и истакла да је одувек волела дуге везе.

- Тони ми је био четврти момак. Не могу да лажем да сам имала десеторицу, када нисам. Умем жестоко да се заљубим, а да временом баш заволим партнера. Последњи момак којег сам имала пре Тонија није био особа за брак, иако сам ја то мислила. То ме је баш ражалостило, али када погледам са ове дистанце, не жалим. Пресрећна сам што је Тони ушао у мој живот. Он је моја права љубав, са њим могу и на крај света - причала је певачица пре неколико година.

БОНУС ВИДЕО: