Јелена Карлеуша истакла је да је музичко такмичење "Звезде Гранда" мртво без ње и да је срамно што је продукција у свом званичном саопштењу истакла како је она обманула јавност, када је написала да је њена ТВ промоција нових албума била гледанија од прве емисије нове сезоне музичког такмичења.

ЈК је сад гостовала у емисији "Уранак1" где је између осталог, говорила и о сукобу са продукцијом ЗГ.

Фото: АТА имагес

 

 

- Правим лажне фрке, како бих успела да дођем и до оних до којих иначе не бих. Тако сам и са "Звездама Гранда". Ја сам само чекала да они реагују, њима сам шест година правила рејтинг, а сад су на нивоу статистичке грешке. Дала сам им вештачко дисање. Тако је било и са "Грандом", јер њима треба маркетинг. Очекивала сам да ми се захвале јер се два дана пише о њима, јер их више нико не спомиње. Нема фрке на друштвеним мрежама због њихових ставова, то је умрла франшиза.

Радила сам гратис шест година, наступала сам само да бих могла да имам за крпе за снимања. Тражила сам да Вики буде члан жирија, да бих на њој могла да вежбам своје реторичке вештине. Ту су били и Ђорђе Давид и она, али ништа нису урадили - рекла је ЈК.

БОНУС ВИДЕО: