Марија Егеља сада ужива у браку са неадашњим фудбалером Александром Дабићем, а садашњим бизнисменом. Пре њега је била у вези са шеснаест година старијим Љубишом Ранковићем. 

Водитељка је крај љубави и веридбе крила од јавности као и то да има новог изабраника: 

-Кажу да о љубави, срећи и богатству не треба причати, доволино је да се виде. За моје расположење заслужан је партнер, вољена сам и заљубљена. Знамо се довољно дуго да смо се савршено добро упознали и осећамо да смо једно за друго. Разуме мој посао и подржава ме, али жели да буде особа из сенке. Освојио ме је, осим што је изузетно леп и згодан, и великом упорношћу, једноставно нисам могла да му кажем 'не'", признала је Марија за магазин "Глориа".

На њиховом венчању госте су забављали певачи Вања Мијатовић и Петар Митић, а младенци су први плес одиграли уз песму "Од љубави јаче".

-Марија и Александар уживају у својој вези и решили су да своју љубав крунишу браком. Нису желели да се око тога диже велика помпа, већ само да са својим најближима поделе радост и весеље на данашњи дан", рекао је тада за Пинк извор близак пару, након чега је и Марија потврдила да је стала на "луди камен".

Марија се породила прошле године у новембру а сину је дала име Алекса. То име је изведено од имена Александар како се иначе и зове њен муж. 

Маријина жеља је била да њен син наследи очев лик и карактер. 

(Глорија) 

БОНУС ВИДЕО: