Marija Egelja sada uživa u braku sa neadašnjim fudbalerom Aleksandrom Dabićem, a sadašnjim biznismenom. Pre njega je bila u vezi sa šesnaest godina starijim LJubišom Rankovićem. 

Voditeljka je kraj ljubavi i veridbe krila od javnosti kao i to da ima novog izabranika: 

-Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovolino je da se vide. Za moje raspoloženje zaslužan je partner, voljena sam i zaljubljena. Znamo se dovoljno dugo da smo se savršeno dobro upoznali i osećamo da smo jedno za drugo. Razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim što je izuzetno lep i zgodan, i velikom upornošću, jednostavno nisam mogla da mu kažem 'ne'", priznala je Marija za magazin "Gloria".

Na njihovom venčanju goste su zabavljali pevači Vanja Mijatović i Petar Mitić, a mladenci su prvi ples odigrali uz pesmu "Od ljubavi jače".

-Marija i Aleksandar uživaju u svojoj vezi i rešili su da svoju ljubav krunišu brakom. Nisu želeli da se oko toga diže velika pompa, već samo da sa svojim najbližima podele radost i veselje na današnji dan", rekao je tada za Pink izvor blizak paru, nakon čega je i Marija potvrdila da je stala na "ludi kamen".

Marija se porodila prošle godine u novembru a sinu je dala ime Aleksa. To ime je izvedeno od imena Aleksandar kako se inače i zove njen muž. 

Marijina želja je bila da njen sin nasledi očev lik i karakter. 

(Glorija) 

BONUS VIDEO: