Александра је у браку са Филипом Живојиновићем и  важи за једну од најтраженијих и најлепших на естради. 

Одрасла је у Белом Манастиру, где је живела са мајком Борком Михајловић после развода од њеног оца и дедом који нажалост више није жив. 

Борка се такође бави певањем, а тај таленат је пренела и Александри.  Пријовићка је популарност стекла током учешћа у музичком такмичењу "Звезде Гранда", а како је више пута истицала, све што је постигла, дугује управо својој мајци.

- Вероватно је њој као и сваком детету фалио тај родитељ, када је тамо, фалим ја, када је обрнута ситуација фали тата. Заједништво је много лепа ствар, али када нешто не иде када није ишло, тако је морало бити. Сада је одрасла, разуме све и прихватила је то. За своје дете сваки родитељ је свашта у стању да уради јер не да на своје дете. Ја сам храбра жена, одувек сам била храбра и била борац и дан данас бих тако поступила иако се и удала и хвала Богу има свој брак и све, не дам на њу - каже Борка и додаје:

- Једног дана ме вероватно као и свих нас неће бити али испунила је сва моја очекивања. Све. Хвала Богу на свему, не ради успеха који је постигла, да ме не схватите погрешно, што је она сада звезда, не, него као једна девојчица, као моје дете, као једна особа је испунила моја очекивања, могу то да кажем - закључила је за крај Борка, мајка Александре Пријовић.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: