Харис и Мелиха решили су да се венчају на луксузниј јахти "Фалцон“, усидреној надомак Дубровника. Иницијаторка венчања била је Славица Еклстон, некадашње супруге власника Формуле 1. Харисов венчани кум био је индустријски магнат Филип Цептер.

‒ И према Славици, као и према Филипу, гајимо емоције дубље од пријатељских. Они су истински чланови наше фамилије и то смо напокон озваничили ‒ истакли су младенци у ексклузивном интервјуу који су дали непосредно после венчања.

На свадбеном скупу присуствовало  је врло мало људи, око тридесетак пријатеља и чланови породице. Атмосфера је била интимна. 

Фото: Н. Фифић

 

‒ Нисмо утврдили тачно време венчања, већ смо се у сутон попели на палубу да испунимо формалност. Није било нервозе и треме, карактеристичне за такве догађаје. Презиме сам преузела са посебном лакоћом јер га од 2003. године сматрам својим. Ђина и Кан били су пресрећни, присуствовали су венчању својих родитеља и тако искусили нешто за шта већина деце остане ускраћена ‒ причала је Мелина, која је открила и занимљиву анегдоту.

Јеловник је био прилично богат, служили су се морски специјалитети, као и специјално одабрана вина из Италије и Француске. Све је замишљено као једно крстарење: 

‒ Дубровник је био прва станица деветодневног крстарења. После венчања наставили смо пловидбу. Обишли смо Пељешац, Корчулу, Вис, Хвар, Сплит, Трогир... Нико није имао потребу за лудим проводом, пријало нам је да будемо у добром друштву, да будемо опуштени, да уживамо у миру мора, ведром небу, чистом ваздуху и савршеној храни ‒ закључио је Харис Џиновић.

(Хело)

БОНУС ВИДЕО: