Једну од главних улога у овом остварењу игра Стивен Мур, који је оженио глумицу Јелена (девојачко Грујичић).

- Амерички фудбал је био моја прва љубав. С временом сам га волео мање, а перформанс све више. Већ на првој години медицине, на часу хемије, затекао сам себе како гледам у таблу и понављам исти скеч док се 400 људи иза мене смеје. Свидело ми се и насред часа сам се покупио и напустио студије медицине, причао је Стивен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Moore (@jele_moore)

Ратна драма инспирисана истинитим догађајима, "Хероји Халијарда" неиспричана је прича о трагици једног времена, о херојству и безнађу, о пријатељству, жртвовању и племенитости, о љубави и доброти... У пролеће 1944. године, у тренутку завршнице Другог светског рата, у једном српском селу у току је највећа појединачна акција спасавања америчких и савезничких пилота у историји светског ваздухопловства, позната као "Операција Халијард". Стивен је професорица глуме била Мирјана Јоковић.

- Играм Едварда Волша. Његов авион се срушио у Србији, на путу ка Румунији, па је збринут у српској породици, испричао је глумац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Moore (@jele_moore)

Стивен је одушевљен сарадњом с нашим глумцима.

"Мислио сам да знам како се глуми пре него што сам почео да радим с Петром, Жарком, Нелом Михаиловић и Нином Нешковић. Ипак, након овог искуства, научио сам како да глумим добро. Лаушевић и Божовић су из неког другог времена, њихов стил глуме не може да се упореди са оним што се данас подразумева под нашим послом", испричао је глумац.

Јелена је испричала како је почела њена љубав.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Moore (@jele_moore)

- Упознали смо се на факултету баш кад је почела пандемија па је наше школовање пребачено у онлајн формат. Пошто је Лос Анђелес био веома ригорозан по питању мера, обустављена су снимања, нисмо могли да шетамо, одлучили смо да дођемо у Србију и ето, две године касније, и даље смо овде. Овде смо се и венчали, али смо правили и забаву у Америци, где се враћамо крајем године, кад завршимо пројекте на којима радимо. Планирамо да радимо и нешто заједно, сценарио је писао Стивен, а прича ће повезати Америку и Србију, баш као што их повезује и наш брак, открила је глумица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".