Весна Змијанац пре неколико дана вратила се наступима након захтевне операције срца, али уместо да ужива у свом успеху, певачицу су дочекале ужасне вести са Букуље.

Фото: АТА имагес

 

Веснин пас расе Џек Расел убијен је пре три дана у дворишту њене викендице на Букуљи, а полиција и даље трага за починиоцима.

- Док је Весна Змијанац била у Београду пре три дана, непознате особе пришле су огради њеног имања на Букуљи и ловачком пушком убили њену керушу. У том тренутку, у дворишту су били и њени штенци, који имају само шест месеци. Њих нису дирали - испричао је житељ Букуље, који је открио да је певачица одмах обавештена о том гнусном злочину.

Фото: АТА имагес

 

- Њој је неко одмах јавио шта се десило, а та вест ју је веома потресла. Плакака је као киша, јер је волела свог пса који јој је правио друштво на Букуљи. Добила ју је на поклон од пријатеља из Аранђеловца - рекао је извор, а потом открио да су и људи из околних села подно Букуље били веома узнемирени након овог догађаја.

- Керуша је убијена усред дана, а њени штенци су остали сами. Кукали су цео дан. Никада нисам чуо да пси онако кукају за мајком. Плакали су многи јер су те сцене биле заиста потресне. Керуша Марица је сахрањена, а због овога је долазила и полиција - испричао је житељ Букуље.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".