Ангус Клауд, звезда серије "Еуфорија", преминуо је пре два месеца у 25 години живота. Тада је његова породица издала званично саопштење, а узрок смрти није био познат. Након два месеца од његове смрти, саопштен је и званичнан узрок.

Ангус је преминуо од акутне интоксикације, након случајног предозирања. Ово је за поменути медиј потврдио мртвозорник округа Аламеда, преноси "Пеопле".

Фото: Инстаграм принтскрин/anguscloud

 

 

Према даљим наводима, глумац је у крви имао кокаин, метамфетамин и бензодиазепине (лекове за депресију који се често користе за лечење анксиозних поремећаја, несаница и сличног).

Подсетимо, Ангус је преминуо 31. јула ове године у свом дому у Калифорнији, саопштила је тада његова породица.

Агнус Клауд је 2013. доживео тешку незгоду када је упао у огромну рупу и био заробљен 12 сати. Тада је био у животној опасности, задобио је тешке повреде лобање, али је успео да се спасе.

- Прошле недеље сахранио је свог оца и интензивно се борио са овим губитком. Једина утеха коју имамо је то што знамо да је Ангус сада поновно заједно са својим оцем, који му је био најбољи пријатељ. Ангус је отворено говорио о својој борби са менталним здрављем и надамо се да његов одлазак можеда буде подсетник другима да нису сами и да се с тим не би требало да се сами бори - писало је у саопштењу.

Ангус је глумио у серији „Тхе Еупхориа“, у филмовима “Тхе Лин“, „Нортх Холлywоод“, а појављивао се и у музичким спотовима разних извођача.

БОНУС ВИДЕО: