Он је рекао да Управа полиције зна ко су „рудари“. Такође, Терзић је казао да се нада да ће до сутра део истраге бити заокружен.

- Кривичном пријавом биће обухваћено шест особа: М.М. (1997), Ј.Д. (1993), М.В. (1991), В.Е. (1991) - сви држављани Репубике Србије. Биће обухваћена и два НН лица, за која још прикупљамо доказе, али  мислим да ћемо их имати врло брзо - изјавио је Терзић.

Он је исказао очекивање да ће број оних који су учестовали у акцији "тунел" расти како одмиче истрага. Показао је и фотографију лажне личне карте једне од особа укључене у аферу и позвао јавност да доставе надлежнима информације ако их имају о њој. Рекао је да је та особа из БиХ, или Србије.

- "Инвеститор" ове акције је неко из Црне Горе. Нисмо дошли до оних који су платили не тако малу инвестицију. Нећу рећи ништа што ће угрозити даљи ток истраге. Кривична пријава која ће се поднети сутра је само први корак - рекао је Терзић најављујући за сутра обраћање министра полиције Филипа Аџића, који ће, како је рекао, саопштити ексклузивне информације у вези акције "тунел".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".